TRIONIC-USI CU PANOURI ORNAMENTALE

consiliere-termopane-cluj-TRIONIC-USI-CU-PANOURI-ORNAMENTALE2

TRIONIC
USI CU PANOURI ORNAMENTALE

Mai multe informatii
gasiti rasfoind catalogul:
termopane pvc Cluj

Înființată în anul 2004 societatea comercială TRIONIC S.R.L. , cu capital integral privat , își propune fabricarea, în Baia Mare, a panelurilor ornamentale din PVC și aluminiu, materialele sunt de proveniență germană si britanică.  De la început TRIONIC alege calitatea germană pentru a oferi clienților săi siguranța și calitatea celor mai bune produse pe care le fabrică în regim propriu.

Producția panelurilor ornamentale necesită o atenție deosebită, tehnică aparte, deoarece se realizează într-un flux tehnologic foarte riguros, cu o echipă alcătuită din personal cu competenţe dobândite şi experienţă, calificările acestora fiind făcute în Germania, de aceea produsele TRIONIC sunt certificate, calitativ si cantitativ pentru folosință îndelungată și desigur, păstrând cerințele și pretențiile clienților noștrii, reuşind să oferim un raport calitate-preţ care sfidează orice concurenţă.

TRIONIC este printre puținele societăți din țară care asigură realizarea unui număr foarte mare de modele ale panelurilor ornamentale, standard sau personalizate, având ca prioritate permanentă, îmbunătăţirea serviciilor oferite, eforturile fiind reflectate în satisfacerea clienților.

TRIONIC este, de asemenea, printre puținele societăți din țară care asigură realizarea unui număr foarte mare de modele pt panelurilor ornamentale, standard sau personalizate, având ca prioritate permanentă, îmbunătăţirea serviciilor oferite,

TRIONIC se adresează în principal societăților comerciale care au ca și obiect de activitate fabricarea tâmplarie PVC și aluminiu cu geam termopan, precum si persoanelor fizice care doresc îmbunătățirea și modernizarea imobilelor de domiciliu.

În paralel cu activitatea principală, datorită faptului că TRIONIC a extins serviciile de producție și cerințele din partea clienților TRIONIC au crescut,

Trionic s.r.l., oferă tâmplărie PVC și aluminiu, uși de sticlă securizată, balustrade de sticlă, pereți de sticlă și compartimentări, cabine de duș și multe altele.