De ce SOLAR ONE?

termopane pvc Cluj

SUNTEM DE PARTEA TA!
IA-TI GRIJA DE LA DETALII, TERMENE, STRES!

Pe cand FURNIZORII DE PRODUSE sunt promotorii propriilor solutii, produse, preturi…

…Cu noi castigi o RELATIE SERIOASA, de la proiect si pana la receptie! Ne facem treaba si iti GARANTAM satisfactia intreaga, suntem pe santier in locul tau!

...Deci, DE CE să apelaţi la un consilier Solar One?

EXPERIENŢĂ DOVEDITĂ

Lucrăm din anul 2002 în domeniul ferestre-uşi, porţi de garaj, automatizări. Am deservit sute de clienţi în Transilvania. Vedeţi referinţele.

SOLUŢII ADECVATE

Vă prezentăm cele mai convenabile soluţii constructive, într-un raport optim calitate-preţ. Vă asistăm pentru obţinerea ofertelor de preţ şi contractare. Mai mult, supervizăm direct lucrările de montaj, până la recepţia finală. Consiliere postgaranţie.

CONSILIERE NEMIJLOCITĂ

Relaţia directă cu dvs., vizita în showroom-ul SOLAR ONE, deplasare la şantier, întâlniri comune cu furnizorii de servicii şi produse agreaţi de dvs.

FURNIZORI AGREMENTAŢI

Nu promovăm un brand anume, nu suntem angajaţii unui producător. Însă recomandăm furnizori de calitate din piaţă, atent selectaţi după criterii ca şi: capacităţi de producţie adecvate, calitatea materialelor folosite, calitatea serviciilor de montaj, timpul de răspuns, garanţiile, preţul corect.

REPREZENTARE

Vă susţinem interesele în faţa furnizorilor aleşi de dvs., de la negocierea ofertei de preţ, contractare şi până la montaj şi garanţie. Ne ocupăm de fiecare detaliu.

TRANSPARENŢĂ

Faceţi contractele direct cu furnizorii agreaţi de dvs., plătiţi direct - fără intermedierea şi comisionarea noastră.

COST ZERO

Nu plătiţi nimic pentru serviciile SOLAR ONE. Nu aveţi nici o obligaţie fata de noi.